cerita hidup kau tu lah satu pengajaran.

kau harus tahu itu :)

Saturday, October 29, 2011

new

status :  semakin baik..(harapnya)

aku just taknak ada orang cari pasal lagi..

aku tak penah kacau hidup siapa2 pon tanpa ada reason..

so jangan kacau hidup aku..

kalau nak cari pasal please la be brave..

jangan nak publish sangat kat public..

itu baru cara gentle..

bak kata orang face to face ok..

by the way, kepada all yang kenal diri aku...

walau pun aku tak kenal korang..

tapi aku ada buat salah..

aku nak minta maaf..

halal kan semua benda..

wish me luck for spm..

10a+(hopefully la)

chao..

adios all..

tikinymmot.

No comments: